Czy interesuje Cię kupno białek serwatkowych najlepiej przyswajalnych przez organizm człowieka o wartości biologicznej BV 160 ??? 1kg izolatu białek serwatkowych WPI 95% - 97,00zł brutto. U importera cena za 1kg wynosi 128.00 zł !!! Opakowania 1kg. Zamówienia Tel.(095) 7172139 lub 0691899463 Izolat Białka Serwatkowego Instant WPI 95D [...]
[...] dzień wyglądał tak: 4.00 sam nie wiem czemu ale w nocy spać nie umiem 4.30-5.30 aeroby+brzuch+rozciąganie 6.00 śniadanie 50g płatki owsiane 20g rodzynki suszone 40g izolat białka serwatkowego 9.00 150g piersi z kurczaka 40g ryż brązowy 20g morele suszone 10.00-11.00 TRENING Plecy,biceps,przedramię 1.Podciąganie sztangi w opadzie [...]
trec to wpc jeśli chodzi o whey 100, optimum to Ta jedyna w swoim rodzaju formuła produkowana w zakresie niskich temperatur zawiera koncentrat białka serwatki (WPC), izolat jonowej wymiany białka serwatkowego (IE), Cross Flow mikrofiltrowany izolat białka serwatkowego CFM) oraz zhydrolizowane produkty białka w ustroju czyniąc go najbardziej [...]
[...] Co do składu to np. Super Amino 2000 biją je na głowę. Pytam sie, ponieważ niektóre firmy nie podaja na etykiecie z czego powstały dane aminokwasy: koncentratu, czy też izolatu(piszą wtedy hydrolizat białka serwatki), a jeszcze inne nie wspominają nic o zastosowaniu procesu enzymatycznego(i wtedy może to byc zatabletkowany zwykły koncentrat [...]
[...] wszystkich Słusznie zauważono pewne niedopatrzenie przy przygotowywaniu etykiet do druku Aby nie owijać w bawełnę Produkt jest mieszaniną koncentratu białka serwatkowego i izolatu białka sojowego (nie jest to izolat białka serwatkowego) I taka też powinna być kolejność na etykiecie ponieważ w proporcji znacznie przeważa koncentrat białka [...]
[...] jezeli chodzi o bialka to przede wszystkim na redukcji nie uzywa sie takich z duza iloscia weglowodanow, a 10g w 100 to duzo i jeszcze cukier..... "pumperow" i takich roznych stackow tez raczej sie nie stosuje!!!! w okresie przedstartowym raczej witaminy mineraly, izolat bialka serwatkowego (najlepiej naturalny) i antykataboliki!!!!
[...] 373.3 kcal/1560 kJ Białko: 90 g Węglowodany: < 1 g Tłuszcz: 1.17 g A więc zawiera on węglowodany i tłuszcze! Może mało ale zawiera! Następna sprawa: piszecie, że to izolat białka serwatkowego. Tymczasem na opakowniu jest napisane wyizolowane białko serwatkowe...Pisałem do e-Forma już kiedyś w tej sprawie i dostałem odpowiedź, że BV tego [...]
[...] ale jaka kazeina? Przecież cały czas piszemy o izolacie białka serwatkowego, oraz koncentracie białka serwatkowego. Skąd więc nagłe włączyłeś do tego kazeinę? Jeżeli do izolatu dodajesz kazeinę, to wszystko staje się oczywiste. Ten rodzaj białka w znacznym stopniu powoduje gęstnienie roztworu, z którym go rozpuszczamy. Można nawet z niej [...]
1)Produkty Olimpu posiadające w swoim składzie izolat białka serwatkowego posiadają izolat o nazwie patentowej Iso-Chill(tm). Pozyskiwane jest w procesie wymiany jonowej, niedenaturowane, zachowują pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych – beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, immunoglobuliny, albuminy osocza, [...]
[...] 1.Kubixa 3pkt 2.PK_Kaczor 2pkt 3.mwojtek 1pkt RANKING _________________________________________________________________________ PYTANIE 29 Ile procent białka zawiera nowy izolat białka serwatkowego TREC-a ISOLATE 100? I jaki jest użyty tam rodzaj izolatu? odp na: [email protected] nazwa tematu: WAKACYJNY KONKURS PYTAŃ I ODPOWIEDZI z [...]
koncentrat białka serwatkowego 94,75% ~71g/100g izolat białka serwatkowego 1,05% ~0,78g/100g hydrolizat białka serwatkowego 1,05% ~0,78g/100g albumina jaja 1,05% ~0,78g/100g kazeinian wapnia 1,05% ~0,78g/100g peptyd L-glutaminy 1,05% ~0,78g/100g Ktoś jeszcze się będzie zachwycał tym mixem?? Activ wytłumacz wszystkim o co chodzi z tą zaawansowaną [...]
[...] surowiec białka serwatkowego jest tak drogi, że ciężko o coś sensownego pod kątem ilości do ceny. Większość firm wychodzi bardzo podobnie. Pytanie też dlaczego akurat izolat białka serwatkowego? Masz ku temu jakieś istotne powody? Nie wiem czy wiesz, ale dla osób amatorsko trenujących nie będzie to robiło różnicy czy zastosuje izolat, czy [...]
[...] wysusza tylko białko kazeinowe lub "zwykłe". czy któraś z Was coś piekła własnie na takich odżywkach? %-) I może się podzielić doświadczeniami. Sforcia, ja piekłam na WPI (izolat białka serwatkowego) i wyszły mi cegły. Popytałam znajomego fachowca, powiedział mi, że do takich eksperymentów będzie najlepszy koncentrat białek mlecznych (MPC) albo [...]
cnotliwy "no piorun wie ile jest w nim % jakiego,moze i jest tak jak piszesz.. " chodzi Ci o to 6 protein blend Activlaba?? jezeli tak to tu masz skład koncentrat białka serwatkowego 94,75% izolat białka serwatkowego 1,05% hydrolizat białka serwatkowego 1,05% albumina jaja 1,05% kazeinian wapnia 1,05% peptyd L-glutaminy 1,05%
ultimate protein -> Trec system protein 80 -> Olimp mieszanka: ostrowia + izolat białka serwatkowego + izolat białka sojowego + 10 procent białka jajecznego-> cena dużo niższa; 6g laktozy na 100g to nie tak dużo w ostrowi <proporcje: 50-10-30-10procent> = ostrowia: 180zł izolat: 95 zł izolat: 100 zł białko jajeczne: 60 zł suma: 450 [...]